"Tak fordi du har vist mig og givet mig en overbevisning om, at relationer kræver åbenhed, tillid og kommunikation, og at vi er nødt til at tage ansvar for vores følelser, handlinger og ord, for dermed respekterer vi os selv og andre". 

"Du har med din dejlige humor, smil og tålmodighed, men også med din grænsesætning og regler for terapien, reddet mit liv MANGE GANGE og hjulpet mig ud af mørket. Du har lært mig, hvordan man er mor, både for sig selv og sine børn. Jeg kunne skrive mange sider, om alle de ting, jeg tager med mig fra min rejse sammen med dig og i denne sammenhæng er tak et fattigt ord. Du er det menneske, som har gjort den største forskel i mit liv og du vil altid have en plads i mit hjerte". 

"Jeg vil gerne sige tusind mange gange tak for at du har lært mig en masse ting, jeg vil bruge resten af livet! Du har været en kæmpe hjælp og støtte. Jeg vil særligt takke dig for, at du har gjort mig stærk, og fortalt mig, at verden ikke er et "farligt" sted. Jeg håber, at du vil tænke på, at du gør en stor forskel hos mange mennesker".

"Du skal have en KÆMPE tak. Kan slet ikke udtrykke, hvor meget du har hjulpet mig, og du kan også se, hvor langt jeg er kommet! Du skal vide, at du er en hamrende god og dygtig psykolog".

"Forløbet, hvor Anna Moll-Dübeck tog imod mig gennem 3 konsultationer, har været en fuldstændig succes for mig. Anna Moll-Dübeck formåede på meget få timer at opløse, bearbejde og løsningorientere de mentale udfordringer, som jeg midlertidigt havde pådraget mig i form af en stressbetinget angstreaktion. Jeg har aldrig tidligere haft kontakt med en psykolog, men har nu - på grund af Anna Moll-Dübecks beundringsværdige professionalisme og metoder - fået et helt andet og mindre stigmatiserende syn på noget sådant. Samtidig, som er det vigtigste for mig, har Anna Moll-Dübeck lynhurtigt fået mig gennem mine udfordringer og ud i livet igen - både arbejds- og privatlivsmæssigt - og jeg kan give mine varmeste anbefalinger til andre om denne dygtige psykolog!".

"Kære Anna. tak. Tak er et fattigt ord, men tak. Jeg tager dine vise ord med mig på min rejse i livet. "Turn not your cheek away from people in scorn and pride, and walk not on earth haughtily for God does not love anyone who acts proudly and boastfully. Be modest in your bearing and lower your voice, for the ugliest sound is the donkeys´braying" (Lugman 31:18-19, Quran). Venlige og meget taknemmelige hilsner."

"Egentlig vil jeg bare gerne fortælle dig, hvor utrolig stor pris, jeg sætter på, at du kom ind i mit liv for mange år tilbage efterhånden. Jeg tror det var sommeren 2016. Du hjalp mig gennem den sværeste tid i mit liv, og du er til stadighed den jeg har mødt, som har forstået mig aller bedst. Det var så sundt for mig, at jeg i en årerække nærmest drøftede alt med dig, før jeg traf en beslutning. Især kom nogle helt konkrete områder i mit liv på plads, og jeg ved simpelthen ikke hvor jeg havde været i dag, hvis ikke du bla. havde hjulpet mig så omfattende med alle de ting omkring min søns far. Og i det hele taget har du hjulpet mig til at se en masse mønstre i forhold til mine tanker, følelser og adfærd. Det er guld værd!! Jeg tror ikke altid, jeg var den nemmeste klient, men du rummede mig med det hele, og det vil jeg være dig evigt taknemmelig for!!".

"TAK for al din hjælp!"

"Da forskning har vist, at psykologisk søvnbehandling er lige så effektiv som kronisk behandling med sovemedicin, valgte jeg søvnpsykologen (...) Hvilket betød farvel til min sædvanlige morgenkaffe, som mig er den primære grund til, at jeg forlader min seng om morgenen. Men med psykologens hjælp fandt jeg frem til min opskrift på god søvn: At gå tur hver dag og lade tankerne vandre. Når tankerne spontant vandrer som fødderne, får jeg tænkt færdig og behøver ikke tænke om natten.

Og når jeg så alligevel ikke kan sove, skal jeg stå op - tænde lyset, spise noget, læse og vifte nattens irrationalitet af mig. Når søvntoget kommer kørende forbi, står jeg på igen. 

Der skulle altså gå 40 år, før jeg lærte at sove."

Del siden